6e Gangmakerij-popuplocatie

kanaalpark

Locatie: Kanaalpark 157, vlakbij ROC leiden, station Lammerschans en nieuwe studentencampus Yours livin’ Leiden

postercowerkclublogoWe zijn gestart met de 6e Gangmakerij-popuplocatie in Kanaalpark!

Wij maken creatief gebruik van leegstand. Samen creëren wij een krachtplek waar je kan werken, ondernemen en ontwikkelen.

Onze methode om gang te maken is simpel: kom langs, bekijk het pand, speel een potje badminton in de gang, en doe een voorstel: is jouw plan gangmakend/reuringmakend/kakkend innovatief? Dan krijg je voor een bepaalde tijd beschikking over ruimte om het uit te voeren en de eretitel Gangmaker.

 

Zoek jij ruimte om te werken of je bedrijfsactiviteiten uit te voeren? Dat kan ook, laat ons weten wat je nodig hebt!

 

Bijna elke dag zijn er gangmakende daghosten aanwezig, die jou liefdevol ontvangen, rondleiden en koffie voor je maken.
Dus laat ons (programma@gangmakerij.nl of bel op dag zelf met 071-) weten dat je komt of kom spontaan langs. Ook zijn er al activiteiten gepland, check de FB pagina voor de actuele updates.

Je mag ook paar uurtjes gratis komen flex of co-werken om de sfeer te proeven en laat ons weten wat je van deze plek vindt, maar belangrijker nog: wat kan jij bijdragen om hier JOUW IDEALE plek van te maken, waar jij helemaal jezelf kan zijn?

WAT IS COWERKEN?
Werken aan je eigen ding en ongedwongen uitwisselen op een gezellige locatie met koffie en wifi, neem je laptop, ipad of springtouw mee, en sluit je aan bij de groep. We beginnen eerst met koffie en check-in van je todolist/big hairy project/1001 plannen, wat ga je CONCREET NU doen? Hoe kunnen we elkaar helpen? GEEF AAN WAT JE NODIG HEBT: focus, schop onder je #@$%, een troostende schouder of net die ene plugin die je website afmaakt. Sharing is caring!

AANBIEDING COWERK/FLEXRUIMTE
59 euro per maand voor 1 dag in de week, tot 1 augustus gratis cowerken! 
89 euro voor 2 dagen in de week (etc, tot 5 dagen in de week)
Je wordt daarmee ook direct lid van de Gangmakerij#6 Cowerkclub. Meteen lid worden kan! Vul dit formulier in en we nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.
Meer prijzen op www.digidome.nl

Meer weten kijk hier