EPIC FAIL

Ik had mij dus vorige maand voorgenomen dat ik echt he-le-maal niks maar ga ondernemen en mij puur op Het Heilige Moederschap en De Verhuizing ga richten, want mijn hoofd zat vol en tijd te kort, dus schrappen schrappen schrappen (na de mega confronterende opstelling die ik had met Marike van IJssel) maar goed, ik heb jammerlijk gefaald want ik heb twee events in gang gezet.

Ik kwam Nick Van ‘t End een tijdje geleden tegen via Eigentijdse Jongeren Leiden (je bent jong tot je 39 bent!!! hoera er is hoop!) en dat klikte meteen qua samenwerking, en sindsdien helpen we elkaar om onze projecten naar de next level te brengen en voor Nick werd het gewoon tijd om zijn nieuwste creatie Passion Finding te lanceren, want daar ligt gewoon zijn hoofd, hart en nieren.

Deze man is echt zoooo enthousiast over wat hij doet en waar hij in gelooft, en voor hem is geen idee, plan of missie te gek: alles kan, alles is mogelijk als je maar naar jezelf blijft luisteren….wat wil je nou echt? Hij heeft een gave om meteen aan je te zien wat je tegenhoudt, echt geen bullshitbingo met deze kerel, hij confronteert je op een hele luchtige manier met je eigen zelfsabotage en leert je om met je eigen kracht om te gaan om je vuurtje te laten branden.

Nu dus de kans om in de donkere decembermaand, zaterdag 9 dec, een zonnige middag door te brengen met deze levensgenieter, er is beperkt plek dus ik zeg: gun dit jezelf, koop een ticket en gaan.

En nu EPIC FAIL nummer twee: SHOW YOURSELF op 23 november.

Unieke kans om jouw 1 minuut elevator pitch te delen en te sparren met like minds!

Waar:
De Plek in Leiden- kanaalpark 157. Let op, kijk goed op de kaart voordat je hierheen wandelt. De Plek ligt AAN HET KANAAL en tegenover park cronesteyn. Als je ruimtelijk inzicht nihil is, kom dan via de kanaalweg, je kan het dan niet missen. Als je vanaf station Lammerschans komt, dan kan je binnendoor lopen, zie routebeschrijving op de site.

Meesparren? Meepitchen? Meld je hierrrrrr aan!

Dat was m weer voor dit jaar lieve mensen! Tot dan en alvast heeeele fijne en drukke feestdagen gewenst :) Chiara van den Berg