Gangmaken in Teylingen!

Molen van Speelman wordt de ontmoetingsplek van de wijk!molen web

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWS: EERSTE EVENT OP 28 FEB 2014,10.00-20.00 uur MOLEN DRAAIT DOOR DAG!!!!! KOMT ALLEN! GRATIS WORKSHOPS EN KOFFIE&THEE.

Meer info op  https://www.facebook.com/molenvanspeelman  of http://www.gangmakerij.nl/teylingen/ .

__________________________________________________________

Woonstichting de Vooruitgang heeft deze prachtige, authentieke ruimte aan de wijk gegeven om daar  ‘op kleinschalige wijze een wijkondersteuningspunt te zijn die deel uit maakt van de participatiemaatschappij’.

Maar wat betekent dat voor jou? Een koffiehoek? Een werkplek? Een ruimte voor verjaardagen? Een nieuw burgerinitiatief? Startplek van wandelingen en buitensport?

 

HOE?

Gangmaken is het nieuwe ondernemen: je maakt gebruik van elkaars ‘sociaal kapitaal’: de 1 heeft druiven in de tuin, de ander heeft lege flessen over en de volgende kan goed druivensap maken: 1+1+1=111 en je hebt druivensap voor de hele buurt! Zet je sociale overwaarde en talenten bij elkaar en je kan veel meer bereiken.

 

WIE?

Gangmaker Chiara van den Berg en Social Innovator Wouter van Gijzen hebben ervaring met het nieuwe ondernemen en het tot leven brengen van leegstaande ruimte, zij zijn bij Welzijn Teylingen actief om gang te maken in jouw buurt.

 

Alles is hier nog mogelijk en daarom nodigen we JOU uit om hier te komen gangmaken! We starten 14 november met de eerste buurtmeeting: kom langs om ideeën uit te wisselen en kennis te maken met elkaar en de molen.

Iedereen is welkom: buurtgenoten met goede ideeën, ondernemende mensen, creatieve ondernemers, fantasierijke jongeren en  actieve ouderen.

 

WANNEER?

do14 nov 10-12

wo20 nov 14-16

do28 nov 20-22

 

in Molen De Speelman

H. Knoopstraat 1, 2171PW, Sassenheim

 

Inspiration Day 14 nov 2013-web

 

VRAGEN?

Mail ons: Teylingen@gangmakerij.nl

 

Websites:

www.gangmakerij.nl

www. welzijnteylingen.nl