Hoera een event!

 

Hoera, een event!

Hoera, een event! (foto Raffaella Ammazzini)

Hoera, events deze herfst op De Plek!

Waar ben jij trots op?

Wat heb jij te vieren?

Sinds 30 april, toen we met de gangmakers onze 6e locatie hebben ingetrokken, zijn we 24/7 manisch positief geweest, zagen we de mogelijkheden en kansen waar andere mensen een dorre kantoorwoestijn zagen met lekkende systeemplafonds. Wij waren superenthousiast en dat heeft zijn vruchten afgeworpen: er is een geweldige Plek (www.deplek.nu) ontstaan waar ruimte is voor zowel creatievelingen, systeembeheerders, masseurs, juristen, kunstenaars en groene rakkers.

Daarom gaan we deze herfst  al het nieuw vergaarde talent, ideeën, plannen en succesvolle experimenten oogsten! Alles waar onze gangmakers een ‘hoera’ gevoel van krijgen, dat bieden we hier. Gangmakerij-events zijn op basis van de giveconomy: kostenneutraal, met sociale overwaarde of op basis van waardebepaling achteraf. Wij brengen een nieuw economisch model namelijk meteen in de praktijk, zonder er teveel over te ouwehoeren.

Elke vrijdagmiddag: Hoera een borrel!

Borrel-PLUS Tussen 16-18 uur (met thema/spreker/filmpje/workshop) of  een gewone borrel van 17-18 (lekker bijkletsen en borrelen)

Zeer regelmatig: Co-werken! Blijf op de hoogte van de co-werkmomenten via deze link.

Vrijdag 16 oktober:

Hoera een webinar (en een borrel)

Maak samen met ons je actieplan voor je website.

16-19 uur aanmelden borrel hier

16.30 start webinar (45 minuten)

@cowerkclub begane grond

Aan het eind van dit webinar weet je precies wat je zelf kan doen om meer klanten aan te trekken. Wij passen dit zelf ook toe en merken dat het echt heel goed werkt!

We vertellen je onder andere hoe je:
– De expert wordt in jouw branche.
– Hoe je van bezoekers automatisch klanten kunnen worden.
– Meer geld kan vinden met jouw product of dienst.

En als bonus:
Doen we dit webinar live vanuit de Gangmakerij #6 in Leiden. Na dit webinar kun je hier met ons komen borrelen. Wij zorgen voor bitterballen en kaassouffle’s!

Dus ook thuis te volgen via deze link: https://webcademy.webinargeek.com/weet-jij-hoe-je-klanten-aantrekt-met-je-website

 —————————————-

Dinsdag 20 oktober

Hoera, intervisie!

15:00 tot 17:00

BRAINWATCHING
Even geen internet, maar gewoon samen de dilemma’s van het ondernemen bespreken: intervisie voor ondernemers, oftewel: Brainwatching.

Maximale aantal deelnemers: 8
Gratis voor cowerkers, gangmakers en huurders. Ben je geen van allen? Dan zijn de kosten €20,- per bijeenkomst. (PS gangmaker worden kan via www.gangmakerij.nl en huren via www.deplek.nu)

De groep is al van start, instromen kan nog. Graag een korte motivatie en bio mailen naar info@gangmakerij.nl, wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.

Meer info: http://www.gangmakerij.nl/brainwatching/

—————————————-

Vrijdag 23 oktober:

Hoera een borrel!

17-18 uur. Borrelen en bruisen.

 —————————————-

Vrijdag 30 oktober:

Hoera, oesterzwammen+groene smoothies+borrel!

16-18 uur kookworkshop door Jeroen Schrama, Ellis Grootveld en Joost Snel.

Voor de koffiezettende oesterzwamvreters: Zelf leren oesterzwammen kweken op koffieprut en als de oesterzwammen een beetje meewerken gaan we het lekkerste recept met oesterzwammen meteen klaarmaken voor de borrel en maaltijd erna. Tegelijk leren we ook supergezonde smoothies maken van zelfgeplukte planten.
Zelf meenemen: koffiedik + kweekbak (elke bak van 1-10 liter voldoet) en als je een keukenprins(es) bent: jouw recept + ingrediënten.

Als dat geen gezonde borrel wordt!

Daarna gaat de borrel naadloos over in:

Hoera, ik doe het niet zelf!

18-22.30 uur.

Het idee is simpel: lekker eten, kennismaken met nieuwe, creatieve en sociale mensen en daarna uitwisselen van talent/kennis/ideeën=doe het niet zelf!
Help elkaar verder waar nodig. Neem iets mee waar je oercreatief van wordt en iets om een aantal magen te vullen.  Alles op basis van giveconomy.

Zie facebookevent

—————————————-

Vrijdag 6 november:

Hoera, intervisie!

Tijd: 9:00 tot 12:00

Locatie: verzamelen in de cowerkclub, daarna in een vergaderkamer

Meenemen: pen en papier

BRAINWATCHING
Even geen internet, maar gewoon samen de dilemma’s van het ondernemen bespreken: intervisie voor ondernemers, oftewel: Brainwatching.

Maximale aantal deelnemers: 8
Gratis voor cowerkers, gangmakers en huurders. Ben je geen van allen? Dan zijn de kosten €20,- per bijeenkomst. (huren via www.deplek.nu)

De groep is al van start, instromen kan nog. Graag een korte motivatie en bio mailen naar info@gangmakerij.nl, wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek.

Meer info: http://www.gangmakerij.nl/brainwatching/

Hoera, een bewuste lunch!

12-14 uur Bewust de maand in lunch #5.

Graag aanmelden ivm inkoop lunch info@bewustleiden.nl

Kosten 5 euro

Nodig je vrienden uit via het FB-event!

Hoera, een vertalerscafe!

14-16 uur

Zie Facebookevent

Hoera, een borrel!

17-18 uur

 —————————————-

vrijdag 13 november

Hoera, ik heb een onderneming! (en een borrel)

16-18 uur

Zie Facebookevent

 —————————————-

Donderdagmiddag en vrijdagochtend 19/20 november

Donderdag van 14-16 uur

Vrijdag van 9-12 uur uur

Hoera, slapend brainstormen!

Brainstormen terwijl je lekker uitslaapt, hoe relaxed is dat! We gaan problemen op je werk of in je business  bespreken waar je al langere tijd tegen aan loopt, en waar je maar niet uit lijkt te komen.

Terwijl we overdag moeite moeten doen om buiten de gebaande paden te denken, krijg je dromen een open mind. Gratis en voor niets.

Tijdens het dromen gebeuren er namelijk twee dingen die ideaal zijn voor de perfecte brainstorm:

  • Redeneren en rationeel denken gaat op een laag pitje, maar de rest van je brein niet! Op hersenscans zie je bijna alle hersengebieden aan de slag zijn tijdens het dromen. Dat betekent: vrij nadenken zonder ‘ja-maar-dat-kan-toch-niet’ gedachten.
  • Een dromend brein legt ongestoord verbindingen. Zo kun je informatie razendsnel koppelen op manieren waar je overdag misschien niet op zouden komen.

Droomcoaching is zeer effectief, je kent het gezegde: slaap er een nachtje over, dat gaan we nu letterlijk doen! Daarom spreken we 2 keer af: in de middag en de dag erna in de ochtend.

Kosten: waardebepaling achteraf.

Plek voor maximaal 3 mensen, graag reserveren bij Nicoliene Douwes Isema droomcoach[@]gmail.com

vrijdag 20 november

Hoera, een borrel!

17-18 uur

 —————————————-

Vrijdag 27 november

Hoera, een wordpress-cafe!

Tijd: 9-12 uur

Iedereen heeft (of wilt) een website, en daar begint de ellende al: hoe en waar moet ik beginnen? Of als je al een website hebt: plugin installeren, template updaten, teksten redigeren, Like-buttons zoeken, etc. Ga zo maar door. Een goedwerkende website bijhouden is een part-time baan, en soms heb je niet alle kennis in huis om dat voor mekaar te krijgen. Daarom gaan we al co-werkend elkaar helpen en motiveren om aan de slag te gaan met je website. Neem dus je laptop mee, en ga aan de slag! Er zijn twee trainers aanwezig die de ochtend gangmaken en dienen als vraagbaak, Vanessa&Maarten van webcademy en zij weten alles van wordpress en klantenbinding dmv een pakkende website. Je kan ook je co-werkers vragen om hulp, want iedereen heeft een stukje kennis die voor de ander van pas kan komen, dus sharing=caring. Deel je kennis met elkaar.

WAT IS COWERKEN?

Werken aan je eigen ding en ongedwongen uitwisselen op een gezellige locatie met koffie en wifi, neem je laptop, ipad of springtouw mee, en sluit je aan bij de groep. Tussen 9 en 9.30 inloop met koffie.

Om 9.30,  als de groep compleet voelt, doen we een CHECKIN.

1: deel je todolist/big hairy project/1001 plannen, wat ga je VANDAAG CONCREET NU doen?

2. GEEF AAN WAT JE NODIG HEBT: focus, schop onder je #@$%, een troostende schouder of net die ene plugin die je website afmaakt. Sharing is caring!

3. Hou het kort, 5 minuten per persoon.

LOCATIE

Gangmakerij#6 cowerkclub, elke werkdag geopend van 9-17 uur om te werken, spelen en te ontmoeten. Kanaalpark 157 op de begane grond, rechts van de ingang. Deur is open.

VOOR WIE

voor startende ondernemers, studenten, projectmakers, culturmakers, gangmakers, afmakers, doendenkers en doorzetters.

WANNEER

Zo vaak mogelijk, zie Facebook van De gangmakerij.

LUNCH

We bieden elke dag tussen 12.30-13 uur een gezellige lunch, met vers brood, beleg en fruit. Schuif aan, voor 3 euro per keer, graag contant en gepast betalen. Ook zijn er lunchkaarten te koop mocht je vaker willen aanschuiven.

KOSTEN

Gratis voor gangmakers, personeel en cowerkers.

Bezoekers en aanwaaiend betalen 5 euro, inclusief onbeperkt koffie en thee.

CONTACT

Chiara van den Berg

info@gangmakerij.nl

 

Hoera, ik werk/woon op De Plek! (en een borrel)

16-18 uur

Soort huurdersvereniging bijeenkomst, uitsluitend voor huurders, gangmakers en bewoners van De Plek.

 —————————————-