Intervisie

 We stappen even uit de drukte van het dagelijks bestaan en staan met elkaar stil bij jouw valkuilen, dilemma’s en twijfels: wat kan je daaruit leren en wat kan de groep voor jou doen: intervisie voor ondernemers. Kom je naar de volgende bijeenkomst?

Samen delen en vooruitkijken. Samen kom je verder.

Samen delen en vooruitkijken. Samen kom je verder.

Wat
Iedere bijeenkomst bespreken we in groepsverband een algemeen ondernemersitem waar we allemaal tegenaan lopen. Daarnaast leggen we onze individuele dilemma’s voor.

Wie
Voor startende ondernemers, cultural professionals, gangmakers en doordouwers: iedereen die stil wil staan bij zijn business en ontwikkeling is welkom om aan te schuiven. Belangrijkste is dat je een open mind hebt, opdat de sfeer veilig en vertrouwd blijft.

Hoe
Een sessie duurt 1.5 tot 2  uur, afhankelijk van de grootte van de groep. We volgen een intervisiemodel waarin we een aantal ondernemersdilemma’s uit de groep gaan bespreken, maar op zo’n manier dat er voor iedereen wat uit te halen is: door een ander te helpen, help je ook jezelf.  We werken met kleine groepen: minimaal 3 en maximaal 8 mensen per sessie.

Waar en Wanneer

Op De Plek in Leiden, meestal op een vrijdagochtend. Er zal minimaal 2 weken van te voren een facebook event worden aangemaakt: https://www.facebook.com/gangmakerij/events

 

Graag van te voren aanmelden bij de desbetreffende begeleider.

Chiara: info@gangmakerij.nl

Tijd: 9 uur inloop, 9.30 beginnen, tot 11 uur.

Kosten

Gratis voor cowerkers, vrijwilligers en huurders van De Plek, anderen betalen een vrijwillige bedrage per sessie.  Wat vond jij het waard? Heb je even niet de financiële middelen? We staan open voor een giveconomy-deal, op basis van waardecreatie.

Na de intervisie is er mogelijkheid om mee te lunchen in de cowerkclub, voor 2,50 per persoon.