Proud Post

“Wat zijn jullie dan van plan?”

“Wat goed dat jullie je inzetten voor de ouderen!”

“Dat klinkt als iets waar ik aan mee wil doen.”

“Gaan jullie dit ook in Leiden doen?”

 

Aan het begin van dit jaar heeft het Proudteam zijn bruisende energie ingezet voor een kunstproject in de Stevenshof in Leiden. Wij ontdekten hier onze chemie en goede samenwerking. Voeg hier inspiratie aan toe en het idee van Proud is geboren.

Wie zijn ‘wij’ nu eigenlijk?

Ken je van die mensen waarbij het lijkt alsof alles voor de wind gaat? Die nergens moeite voor hoeven te doen? Waarbij een fantastisch idee zomaar komt aanwaaien en dan ook nog eens een succes wordt?

Dat zijn wij dus niet! Wij werken keihard om onze dromen waar te maken en onze plek in de wereld te veroveren. Het team van Proud is een groep enthousiaste en ambitieuze starters die zich willen inzetten om mensen (weer) het gevoel van eigenwaarde terug te geven. Er is een basisteam, maar nieuw talent is welkom om zich aan te sluiten!

Tijdens de zomer nemen wij de balans op van de afgelopen maanden. Wij zien een afgelegde weg met vooral hoge pieken, veel leerzame ervaringen en mooie ontmoetingen. Van een enthousiaste avond onder vrienden is het nu een project waar meerdere mensen en partijen bij betrokken zijn. Het team is gegroeid van 4 mensen naar 11 mensen!

En wat gaan wij dan precies doen?

Proud laat zien dat het ook anders kan! Ieder mens heeft een uniek talent en ieder mens kan iets bijdragen. Wij bieden ruimte om deze talenten in te zetten, maar ook om op ontdekking te gaan naar wat je talenten zijn.

Door het ontwikkelen en verkopen van handgemaakte producten, en alles wat hierbij hoort, kunnen er veel mensen met verschillende talenten aanhaken. Creatievelingen, karduwers, touwtrekkers, gangmakers, feestbeesten, verkopers en ga zo maar door.

De mensen die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de producten beslissen gezamenlijk waar de opbrengst aan besteed wordt. Dit kan van alles zijn. Zoals bijvoorbeeld met alle deelnemers een dagje uit gaan of een bankje aanschaffen voor in het park.

Voorhout is de eerste plaats waar Proud is neergestreken. De contacten zijn gelegd, de ontwerpen worden afgemaakt en de materialen gezocht.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Ben jij geïnteresseerd in wat wij doen? Kijk dan regelmatig op www.gangmakerij.nl of klik op ‘vind ik leuk’ op: https://www.facebook.com/gangmakerij.

Heb jij een talent wat je wil inzetten of ontdekken bij ons? Mail dan naar startup@gangmakerij.nl