Waarmaakdag Leiden

Voor: idee-realiseerders, (startend) ondernemers, aanjagers van projecten, kunstenaars of cultural creatives.

Hoe lekker is het als er lukt wat jij wilt dat lukt? Loop je al een tijd rond met een plan of idee dat je eindelijk echt wilt waarmaken? Hoe fijn is het als dat allemaal in een dag op een plek in gang kan worden gezet? Een Waarmaakdag helpt je flink op weg.

De 9e Leidse Waarmaakdag is in april 2017

Waarmaakdag 13-9-12 in de Framboos

 

Stel je voor dat je een soort waarmaakzakmes zou krijgen. Je klapt het uit en je hebt: een weblog, een huisstijl, een pitch, een netwerkupgrade, een filmpje voor je weblog, een mooie foto, een goede tekst, social media skills en bakken met tips en ideeën. Je vindt hier alles wat jij nodig hebt om goed vindbaar en zichtbaar te zijn, zodat je uitgerust als een professional je idee kunt waarmaken.

 

 

 

Programma 

8.30 PowerOntbijt en briefing voor waarmakers

09:30   Inloop/koffie/thee/water
10.00   Start, welkom en voorstellen alle Waarmakers in 1 minuut
10.30   Durftevragen Powerboostsessie OF direct Waarmaken

12.30  – 13:30 LUNCHBREAK voor iedereen (ook de waarmakers) 

13.30    Weer lekker Waarmaken OF even bijkomen met een massage
16.00    Afronding van de laatste Waarmaak-acties
16.30    Einde (van 16.30-17.00) en afsluitende borrel en feestje!

waarmaken

Samen aan de slag!

Waarmakers

(deze lijst is met eerder verschenen waarmakers, om je een idee te geven welke kennis en kunde je kan verwachten. Elke waarmaakdag werken we met een wisselend team van professionele helden)


Deze waarmakers zetten hun tijd en expertise in om jou te helpen! Ook onderdeel worden van deze groep helden? Stuur ons een mail en we nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

# Sophie Looijestijn  helpt je, als vragenkanon, aan het begin van de Waarmaakdag helder te krijgen wat je zoekvraag is. In de tweede helft van de dag helpt Sophie je om to the point te formuleren wat jij, eenmaal waargemaakt, de wereld in gaat brengen.

# Ant Brandenburg helpt je met het helder krijgen van je volgende stap voor je bedrijf en/of met het krijgen van meer klanten.

# Anouk Kragtwijk helpt jouw boodschap schrijvend, pratend of zingend de wereld in te slingeren.

# Marike van IJssel kijkt via een tafelbedrijfsopstelling mee naar waar jouw bedrijf behoefte aan heeft (in de ochtend aanwezig) 

# Vincent van Duyvenbode Je hebt n idee over n eigen bedrijf, maar je twijfelt….
Vincent inspireert je naar realisatie. Durf in jezelf te geloven!

# Ellen Massaro  is professional organizer en helpt je met een goed georganiseerde basis, het plannen van je werk én/of geeft je tips om slimmer te werken.

# Diana Driebergen  helpt je graag met het opzetten van een inzichtelijke administratie én kan je uitleg geven over belastingzaken.

# Ant en Chiara doen in de ochtend een Durftevragen powerboost sessie. Is er een vraag waar jij mee rondloopt? Gegarandeerd dat andere deelnemers antwoorden voor je hebben! Kom naar de Durftevragen Powerboost om te ervaren wat de kracht van sociale overwaarde is.

# Annemiek Scholten  helpt je met het helder verwoorden van je ‘elevator pitch’, mondeling én in tekst.

# Wieteke Opmeer  helpt je (in de ochtend) verder in het creatief en praktisch doordenken op verschillende vlakken. Of het nu gaat over een creatief idee wat je altijd al had willen uitwerken of juist een praktisch probleem waar je tegenaan loopt.

Paul de Ridder en Yme Gorter weten alles van communicatie, marketing en innovatie.

Vanessa & Maarten zijn website experts. Vanessa helpt je om je eigen identiteit op je website te laten zien. Maarten geeft praktische tips en training voor het maken of verbeteren van je eigen succesvolle website.

# Janneke Boerman helpt je met jouw juridische vragen rondom samenwerking, bescherming intellectueel eigendom of jouw andere vraag. Alles in begrijpelijke taal.

#Anabella Meijer vertaalt je ideeën in aanstekelijke visuals.

#Pauline Siebers is Social Media coach en helpt je ontdekken hoe social media voor jou kan werken (in plaats van andersom). Neem je laptop/iPad mee!

# Eelkje Colmjon maakt jouw schitterende profielfoto voor je website, linkedin of visitekaartje

# Jeannette Monshouwer verheldert je plan of idee. En helpt je om je (helemaal) te verbinden met wat je echt wilt. Ze gebruikt daarvoor a.o. meditatie en visualisatie.

# Barbara Smit helpt je met met een grafisch ontwerp dat goed aansluit bij jou en je bedrijf.  Daarom ontwikkelt zij voor jou een leuk, passend, origineel idee, dat zowel inhoudelijk als visueel aansluit bij jou verhaal, interesses, wensen en opdracht vraag.

# Julian Spierenburg van Centrum Management Leiden is er (in de ochtend) voor vragen over retail en vestiging in de binnenstad van Leiden.

# Wim, eigenaar van De Plék, is al 30 jaar gepokt en gemazeld in het ondernemen. Hij heeft verschillende grote bedrijven opgezet en is nu eigenaar van De Plék in Leiden, Haarlem en Eindhoven. Leg jouw businessidee in de ochtend aan hem voor.

Opfristeam

# Wouter van Gijzen geeft je een dosis nieuwe energie of prikt je hoofdpijn weg

# Marianne Den Hollander staat voor je klaar voor een heerlijke massage.

# Lie Hoogenberk helpt je gronden bij een overvol waargemaakt hoofd.

# Caro de Bruin doet de kunstzinnige ontvangst en  zorgt voor een hele mooie bewegwijzering in het pand en in het gebied.

Organisatie/gangmakers
# Chiara van den Berg, Simone van Heumen en Ant Brandenburg zijn de organisatoren

PRAKTISCH

Kosten

Je betaalt €25,- incl btw  voor deelname, meer mag ook als je dat wilt en kan. De opbrengst is bedoeld voor door de organisatie gemaakte onkosten, lunch, koffie en thee. Graag na aanmelding en bevestiging het bedrag overmaken naar NL57TRIO0254816460 tav Stichting Gangmakerij ov van je naam, de waarmaakdag. Zet je adres erbij als je een factuur wilt ontvangen.

*Afmelden kan nog tot ………… daarna is geld retour geen optie meer.

Donaties

Met het deelnemersgeld komen we deze waarmaakdag precies uit de kosten, wil je ons wat extra geven opdat wij waarmaakdagen kunnen blijven organiseren en voor andere Gangmakende projecten? Geef dan extra! Verhoog je donatie naar bijv 35 euro, dan kunnen we nog meer gave events organiseren.

Inschrijven: Reserveren gaat per deelnemer

  • Let op: ook als je met je businesspartner/collega/vriend komt: altijd per persoon apart aanmelden. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven want onze Waarmaakdag zit altijd vol! Als er deelnemers zijn die zich afmelden komt er weer een plek vrij.

Aanmelden en registeren:

 

Waarmaakdag Leiden op sociale media
Twitter: @waarmaakdag
Hashtag: #Waarmaakdag #Leiden

Heb je een specifieke vraag aan het Leidse Waarmaakdag team?
Mail ons: wmdleiden [at] gmail.com.

Waarmaakdag Leiden from Chiara on Vimeo.