Wie

Chiara van den Berg - Tekst en Fotografie www.diepgangjournalist.nl

Chiara van den Berg
www.chiaravandenberg.nl
Oprichter en bestuurslid Gangmakerij
Sociaal ondernemer

“4 jaar geleden zat ik in een carrièrecrisis. Ik was boos en ik vond dat ik de kans niet kreeg die ik verdiende: “I have degree so give me job!” Al die boosheid heb ik omgeturnd tot een ontzettende rücksichtslose ambitieuze startersmentaliteit.

Met de Gangmakerij heb ik het voortouw genomen. Wij willen onze eigen kansen creëren in plaats van oubollige ondernemersdingen te organiseren. Mij moet je echt inzetten aan het begin van een project: als iedereen nog in een hoekje zit te vergaderen ben ik de stenen al aan het zetten. Want wat je aandacht geeft dat groeit. Ik heb hier echt dingen zien ontstaan waarvan ik denk wow!”

Chiara’s specialiteiten: yoga, jongerenwerk, maatschappelijk werk, community building, workshops en onderwijs. Deze omschrijving doet haar nog te kort want Chiara is echt een creatief multitalent.

 

Marike van IJssel - Tekst en Fotografie www.diepgangjournalist.nl

Marike van IJssel
Initiatiefneemster www.geluksroute.nu
Bestuurslid Gangmakerij
Systemisch coach bij IJsselstroom

“Ik hou wel van onverwachte cadeautjes in het leven: dat kan een vriendelijk gebaar van iemand zijn, een grappig woord of zelf iets durven. En mensen die hun hart laten zien.

De Gangmakerij zie ik als een plek waar ik mijn creativiteit laat bloeien en mensen verbind. Ik zou het supergaaf vinden om als Gangmakerij een jaar lang een vaste werkplek te hebben. Dan kunnen we laten zien wat er gebeurt als wij helemaal tot bloei komen.”

Marike heeft een praktijk als systemisch coach. Daarnaast is Marike onlosmakelijk verbonden aan het woord geluksroute. Als initiatiefneemster van de geluksroute nodigt zij jou uit om te delen waar jij gelukkig van wordt. Dat doet ze zelf namelijk ook!.

 

Evelien Buynsters - Tekst en Fotografie www.diepgangjournalist.nl

Evelien Buynsters
Foto’s van Evelien
Fotograaf Gangmakerij

“Toen ik net in Leiden woonde, kende ik nog niemand. Doordat ik terechtkwam bij de Gangmakerij kwam ik uit mijn schulp en liet ik steeds meer van mij horen. Gangmakerij is een plek waar je je mag ontwikkelen door er gewoon te zijn en jezelf te zijn: het is een toffe plek.”

Evelien staat altijd op de loer om een mooi moment vast te leggen. Zij is namelijk onze huisfotograaf. Met haar creatieve geest en oog voor detail maakt ze ook de mooiste foto’s op bruiloften en andere leuke evenementen.

 

 

antAnt Brandenburg
www.paarsemier.nl
Waarmaakteam &  Waarmaker

Bij de Gangmakerij komt alle energie vrij, die zo vaak verstopt zit bij organisaties. Het is een idee hebben, en dan doen en genieten. Het is een warm bad, waardoor mensen tot bloei komen. Bij de Waarmaakdag besmetten we anderen met dit gevoel en hopen we dat al die prachtige ideeën het licht zien.

Ant zoekt de win-win-win en helpt graag iedereen (oa starters/ondernemers/managers). Met een open blik denkt ze mee en laat je anders kijken, denken en doen. Zo kom je op ideeën, die ruimte voor ontwikkeling geven. Oplossingen, die tot prettige, gezonde en wendbare organisaties leiden.