Wie

Chiara van den Berg - Tekst en Fotografie www.diepgangjournalist.nl

Chiara van den Berg
www.chiaravandenberg.nl
Oprichter en bestuurslid Gangmakerij
Sociaal ondernemer

“4 jaar geleden zat ik in een carrièrecrisis. Ik was boos en ik vond dat ik de kans niet kreeg die ik verdiende: “I have degree so give me job!” Al die boosheid heb ik omgeturnd tot een ontzettende rücksichtslose ambitieuze startersmentaliteit.

Met de Gangmakerij heb ik het voortouw genomen. Wij willen onze eigen kansen creëren in plaats van oubollige ondernemersdingen te organiseren. Mij moet je echt inzetten aan het begin van een project: als iedereen nog in een hoekje zit te vergaderen ben ik de stenen al aan het zetten. Want wat je aandacht geeft dat groeit. Ik heb hier echt dingen zien ontstaan waarvan ik denk wow!”

Chiara’s specialiteiten: yoga, jongerenwerk, maatschappelijk werk, community building, workshops en onderwijs. Deze omschrijving doet haar nog te kort want Chiara is echt een creatief multitalent.

 

Marike van IJssel - Tekst en Fotografie www.diepgangjournalist.nl

Marike van IJssel
Initiatiefneemster www.geluksroute.nu
Bestuurslid Gangmakerij
Systemisch coach bij IJsselstroom

“Ik hou wel van onverwachte cadeautjes in het leven: dat kan een vriendelijk gebaar van iemand zijn, een grappig woord of zelf iets durven. En mensen die hun hart laten zien.

De Gangmakerij zie ik als een plek waar ik mijn creativiteit laat bloeien en mensen verbind. Ik zou het supergaaf vinden om als Gangmakerij een jaar lang een vaste werkplek te hebben. Dan kunnen we laten zien wat er gebeurt als wij helemaal tot bloei komen.”

Marike heeft een praktijk als systemisch coach. Daarnaast is Marike onlosmakelijk verbonden aan het woord geluksroute. Als initiatiefneemster van de geluksroute nodigt zij jou uit om te delen waar jij gelukkig van wordt. Dat doet ze zelf namelijk ook!


Wouter van Gijzen - Tekst en Fotografie www.diepgangjournalist.nlWouter van Gijzen
www.bioqi.nl
Bestuurslid Gangmakerij
Acupuncturist

“Ik ben niet van het ‘ja maar’ denken. Het is de bedoeling dat je elkaar versterkt, dat je je veilig voelt. En dat je de vrijheid voelt om je te ontwikkelen en kwaliteiten naar boven te halen. Ik geniet ervan om te zien hoe mensen die ontwikkeling doormaken. Dit organische proces vind ik mooi en breng ik mee naar de Gangmakerij. Daarnaast geniet ik ook van heel kleine dingetjes zoals een hommeltje in de tuin. En als ik mensen prik natuurlijk.”

Prikken doet Wouter met naalden, dat is niet zo vreemd want hij is acupuncturist. En dat is zijn passie. Hij bereikt ermee wat hij het liefste doet: providing people with positive energy.

 

Evelien Buynsters - Tekst en Fotografie www.diepgangjournalist.nl

Evelien Buynsters
Foto’s van Evelien
Fotograaf Gangmakerij

“Toen ik net in Leiden woonde, kende ik nog niemand. Doordat ik terechtkwam bij de Gangmakerij kwam ik uit mijn schulp en liet ik steeds meer van mij horen. Gangmakerij is een plek waar je je mag ontwikkelen door er gewoon te zijn en jezelf te zijn: het is een toffe plek.”

Evelien staat altijd op de loer om een mooi moment vast te leggen. Zij is namelijk onze huisfotograaf. Met haar creatieve geest en oog voor detail maakt ze ook de mooiste foto’s op bruiloften en andere leuke evenementen.

 

Simone

Simone van Heumen 
Stagiaire Gangmakerij

“In mijn eerste kennismaking met de Gangmakerij voelde ik meteen de verbinding tussen de mensen die elkaar willen helpen om te doen wat zij echt leuk vinden. Gedurende mijn stageperiode wil ik zoveel mogelijk leren over gangmakend ondernemen door met hen samen te werken aan gave evenementen en activiteiten.”
Simone is van september 2016 tot februari 2017 stagiaire bij de Gangmakerij. Ze zal zich gaan bezig houden met het organiseren van activiteiten zoals de Waarmaakdag, maar ook met haar eigen onderneming waarin zij jongeren (12 – 14 jaar) wil helpen ontdekken wat zij willen om zo een juiste keuze voor een vakkenpakket te maken.
dsc_1739-klein Barbara Smit
barbarasmitdesign.com
Vormgever Gangmakerij

Het is mijn passie om op zoek te gaan naar wie iemand écht is en wil diegene hierin zelfvertrouwen geven. Of ik dat nou doe door middel van mijn textiel collecties of het ontwerpen van huisstijlen. Het is altijd mijn drive om aandacht te willen besteden aan de essentie van mensen. Geen strategieën of nadenkwerk, maar persoonlijk design met een verhaal en betekenis.

 

antAnt Brandenburg
www.paarsemier.nl
Waarmaakteam &  Waarmaker

Bij de Gangmakerij komt alle energie vrij, die zo vaak verstopt zit bij organisaties. Het is een idee hebben, en dan doen en genieten. Het is een warm bad, waardoor mensen tot bloei komen. Bij de Waarmaakdag besmetten we anderen met dit gevoel en hopen we dat al die prachtige ideeën het licht zien.

Ant zoekt de win-win-win en helpt graag iedereen (oa starters/ondernemers/managers). Met een open blik denkt ze mee en laat je anders kijken, denken en doen. Zo kom je op ideeën, die ruimte voor ontwikkeling geven. Oplossingen, die tot prettige, gezonde en wendbare organisaties leiden.

css.php